Dvojice mužů napadla hosta v restauraci. Ten skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Nejdek sdělili podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví třicetiletému muži z Karlovarska a pětačtyřicetiletému muži ze Sokolovska.

"Na konci dubna letošního roku měli podezřelí muži v jednom městě na Karlovarsku vstoupit do jednoho z restauračních zařízení. Krátce po půlnoci měl mladší muž přistoupit k jemu neznámému třiačtyřicetiletému muži, kterého bez udání důvodu fyzicky napadl několika ranami pěstí do oblasti hlavy. Následně k němu měl přistoupit starší z podezřelých mužů, který měl třiačtyřicetiletého muže kopnout do oblasti břicha, čímž napadenému muži způsobili zranění, se kterými musel vyhledat lékařské ošetření v nemocnici," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru