Balneologický institut hledá ředitele a administrativního manažera
FOTO: Nemocnice Karlovy Vary
Karlovy Vary

Správní rada Balneologického institutu Karlovy Vary, o.p.s. vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovní pozice „Ředitel/ka obecně prospěšné společnosti Balneologický institut Karlovy Vary, o.p.s.

“ a „Administrativní manažer/ka obecně prospěšné společnosti Balneologický institut Karlovy Vary, o.p.s.“ Termín pro podávání přihlášek je do 2. března 2018, předpokládaný nástup 1. dubna 2018 nebo dle dohody. Podmínky pro přijetí a nutné náležitosti přihlášky jsou uvedeny v přiložených Oznámeních o vyhlášení výběrového řízení. Balneologický institut Karlovy Vary, o.p.s. byl založen v lednu roku 2013. Posláním BIKV je výchova a vzdělávání v oblasti balneomedicíny, zvyšování úrovně poznání a vzdělanosti v lázeňství a využití vědeckých poznatků v lázeňské praxi v Karlových Varech a regionu, včetně marketingové podpory subjektům působícím ve zdejším lázeňství. Věnuje se činnosti informační a popularizační, poradenské a projektové, vzdělávací a výchovné, konzultační, vědecké a publikační, odbornému znalectví, posudkům a certifikaci v oblastech balneologie, balneomedicíny, balneoterapie, balneogeologie a ostatních příbuzných oborech. Web Balneologického institutu Karlovy Vary, o.p.s.: www.bikv.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru