Loupež tři na jednoho! Mladíci zkopali cizince, aby mu sebrali řetízek
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže si vyslechli od kriminalistů z Odboru obecné kriminality dva muži ve věku 18 a 19 let. Třetí muž, vzhledem k tomu, že je mladistvý, si vyslechl obvinění z provinění loupeže.

V Karlových Varech měli muži dne 8. července 2018 v ranních hodinách společně napadnout údery a kopy do různých částí těla cizince, kterému strhli tričko a z krku zlatý řetízek s přívěskem v hodnotě přesahující 6 500 Kč a následně z místa činu utekli. Dvaatřicetiletý cizinec utrpěl zranění, které si vyžádá operaci a poškozenému tak vznikla těžká újma na zdraví a škoda na majetku.

Přivolaná policejní hlídka během několika minut od události zadržela 18letého mladíka. V průběhu dne kriminalisté vypátrali i druhého mladíka a poslední se přihlásil na policii sám. Všichni obvinění byli vyslechnuti a po provedených úkonech propuštěni na svobodu.

Dvěma dospělým obviněným hrozí v případě odsouzení až dvanáctiletý trest odnětí svobody a mladistvému obviněnému pak trest poloviční.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru