Osobní auto v Karlových Varech srazilo na přechodu chodce, policie hledá svědky nehody
Na tomto přechodu došlo k dopravní nehodě. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští policisté z dopravního inspektorátu hledají svědky nehody, ke které došlo ve středu 29. srpna v 18:20 hodin v Karlových Varech na ulici Sokolovská pod prodejnou motorek.

Zde došlo ke střetu osobního motorového vozidla značky Kia Shuma, které jelo po ulici Sokolovská ve směru od ulice Dolní Kamenná a chodce, který měl přecházet ulici Sokolovská po přechodu pro chodce ve směru od prodejny s motorkami k prodejně s nábytkem.

„Žádáme svědky této dopravní nehody, aby zavolali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu,“ řekla policejní mluvčí Soňa Hergezelová.

1309nehodavary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru