VIDEO: Bude druhá řada seriálu Most!? Tady je aktuální odpověď Luďana
Zdeněk Godla alias cikán Franta a Martin Hofmann jako Luďan ze seriálu Most! kde jinde, než v Mostě. Foto: Oldřich Hájek a Sandra Veverková
Zajímavosti

Most – Rozdávali úsměvy, ochotně pózovali na selfíčka s novináři i personálem mosteckého hospicu. Vzbudili zájem jako o hvězdy, ale chovali se jako normální kluci. Představitelé seriálu Most! společně s jeho tvůrci přijeli do Mostu. Přesně po odvysílání pátého dílu.

Za těch pět týdnů, které seriál běží, se těší velké divácké oblibě. Pátý díl sledovalo více než 1,5 milionu diváků. Seriál dosahuje rekordních čísel v odložené a internetové sledovanosti, které navyšují živou sledovanost o šestačtyřicet procent.

A tak je tu nasnadě otázka, zda bude po současných osmi dílech následovat i něco dalšího. Bude se vytvářet další série? Při své návštěvě Mostu (píšeme v článku Luďan se vrátil do Mostu! Seriál pomůže tlumit bolest) o tom ve videu níže promluvil herec Martin Hofmann, který představuje Luďana.

https://www.youtube.com/watch?v=bU2Vhol7zok

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru