NOVINKA: Na WhatsApp nám nově pošlete aktuální zprávu, fotku či video jediným kliknutím
Posílejte nám aktuální informace přes WhatsApp. Děkujeme.
Zajímavosti

ČR - Chcete se podílet na tvorbě obsahu našeho zpravodajského serveru? Teď můžete ještě snadněji než dříve. Zřídili jsme speciální telefonní číslo, na které můžete zasílat vaše náměty, fotky či videa z aktuálního dění kolem vás. Nově nás stačí na mobilních telefonech kontaktovat jediným kliknutím, číslo již nemusíte do svého kecálka zadávat.

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Máte právě teď informace z provozu na našich silnicích? Zaskočila vás nějaká situace? Nebo jste byli svědky zásahu hasičů či záchranářů? Také se možná ostatním chcete jen pochlubit fotkou z nějaké pěkné akce. Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp. Naše číslo je 737 058 283, ale také stačí při prohlížení našich stránek na mobilu pouze prokliknout na tento odkaz, který vás přímo nasměruje do aplikace a připraví chat s námi.

Musíte být autory záběrů a souhlasíte tímto s jejich případným zveřejněním.

1505selfpromo

Pokud nám chcete poslat zprávu ve službě WhatsApp, použijte tento odkaz.

Stačí také kliknout na tento banner v záhlaví našeho webu.

Funguje na mobilních telefonech a tabletech s instalovanou aplikací WhatsApp.

Kontaktovat nás můžete také jako dříve do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Ke zprávě stručně napište, co a kde se stalo. Ctíme anonymitu a ochranu soukromí. Pokud si to nebudete výslovně přát, neuvedeme vás jako autory informace. Digitálně rovněž rozostřujeme osoby zachycené na záběrech, stejně jako poznávací značky a další identifikátory v případě, že by porušovaly naše etické zásady a právní předpisy našeho státu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru