VIDEO: Měli jsme nejrychlejší redakční auto na severozápadě Čech! Jaký je Hyundai i30 Fastback N?
Hyundai i30 Fastback N. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Karlovy Vary – Na jeden týden jsme se jistě stali severočeskou redakcí s nejrychlejším služebním autem. Od Autosalonu Most, který prodává vozy Hyundai a Suzuki, jsme dostali zapůjčený sportovní Hyundai i30 Fastback N ve verzi Performance. Jaké tohle auto, které má už nyní přízvisko legenda, je?

Úžasných 275 koní výkonu z dvoulitrového benzínového motoru, šedá barva v kombinaci s červenými doplňky, velmi bohatá výbava. Velké množství nastavení chování celého vozu, které vám umožní s ním jezdit jako s běžným autem, ale bez ostudy vás povozí i na okruhu. A kam přijedete, tam nutíte lidi soustředit pohledy na jedno jediné místo. Díky podmanivému vzhledu i hlubokému zvuku, který se line z koncovek výfuku.

Takové jsou naše dojmy z týdenního ježdění s tímto unikátním vozem, který navrhoval tvůrce slavných bavorákových M3. Ostatně, podívejte se na naši videorecenzi. Děkujeme Autosalon Most za zapůjčení. Další info o autě najdete zde

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Hs_bzOghUDM

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru