Chcete se projet na závodním okruhu? Můžete už v polovině února
Foto: Autodrom Most
Zajímavosti

Most - Další příležitost svézt se v letošním roce ve svém voze na velkém závodním okruhu mosteckého autodromu mají zájemci z řad veřejnosti už v sobotu 15. února. Finišuje tak oblíbená zimní akce Jezdíme za každého počasí pro auta s platnou registrační značkou a technickou kontrolou.

První jízdy si fanoušci adrenalinu užili v prosinci, dalším termínem byl 18. leden. „Nyní je poslední šance vyzkoušet si zkraje roku okruh v zimních podmínkách, tedy například zvládání zatáček na zasněžené dráze. Problémem je samozřejmě počasí, nezvykle vysoké teploty zatím spíše připomínají jaro. Ale do poloviny února se to ještě může změnit,“ láká motoristické nadšence obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

0402autodromkz 2

Foto: Autodrom Most

Upozornil, že z bezpečnostních důvodů organizátoři neměří dosažený čas účastníků jízd. „Bohužel, místo sněhové nadílky nás nyní trápí spíše ranní a dopolední mlhy. Pokud způsobí, že pracovníci dispečinku nevidí na kamerovém systému dráhu, není možné rovněž z důvodu bezpečnosti jízdy uskutečnit. Jakmile ale mlha opadne, prodej kuponů na dráhu zase obnovíme,“ vysvětlil manažer.

0402autodromkz 3

Foto: Autodrom Most

Autodrom navazuje na praxi posledních let, jezdí se vždy od 10:00 do 16:00 hodin s hodinovou polední přestávkou od 12:30 do 13:30 hodin. Velký závodní okruh je možné si kdykoli pronajmout také pro individuální testování a tréninky nebo testování a tréninky závodních týmů. Objednat se lze minimálně tři dny předem na tel. č. 702 143 267, případně e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Autodrom nabízí i projekt OC Race, umožňuje svezení v závodním voze Škoda Octavia Cup RS III, a to jak za volantem, tak na sedadle spolujezdce.

Od konce března se autodrom vrací k běžnému režimu na závodním okruhu, i on počítá s volnými jízdami pro veřejnost. První z nich se uskuteční pří příležitosti zahájení nové sezony pod tradičním názvem The Most AUTOSHOW, a to v sobotu 21. března.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru