Česko rozezní píseň Není nutno jako poděkování všem, kteří bojují s nákazou v první linii. Přidáte se?
Z. Svěrák a J. Uhlíř, Není nutno nezpívat. Zdroj: Český rozhlas
Zajímavosti

ČR - Není nutno nezpívat – tak se jmenuje dnešní popolední akce, která spojí všechny dobré lidi v celospolečenském happeningu.

Pánové Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř dnes ve 12:30 hodin zazpívají svou nejznámější píseň, kterou známe všichni. Je z pohádkového filmu Tři veteráni a vypráví o tom, co je v životě důležité a co už méně.

Oba autoři tak chtějí ze svých obýváků poděkovat všem, kteří ve svých profesích nyní i za ostatní bojují proti šíření koronaviru. Všichni, kteří mají tu možnost, se ze svého domova mohou přidat. Nejlépe i s jakýmkoli nástrojem, třeba improvizovaným, nebo jen se svým hlasem.

Zpívá celá republika, najednou a dohromady, i tak by se dala akce nazvat. Stmelí občany a prodchne je společným duchem soudržnosti, vděčnosti, solidarity a porozumění.
Přidáte se taky?

Známá písnička dvojice Uhlíř – Svěrák zazní ve 12:30 ve vysílání ČT1 (začátek pořadu je inzerovaný ve 12:29) a z Českého rozhlasu.

Poděkujme všem, kteří bojují s nákazou v první linii.
Nemít srdce – to vadí!

(vn)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru