Do Česka jdou dva nové řetězce! Prodejny se objeví se v nákupních parcích
Diskontní řetězec TEDi. Foto: TEDi
Zajímavosti

ČR – Expanzi do České republiky chystají dva nepotravinoví prodejci. Objevovat se začnou od letošního roku, pravděpodobně v nákupních parcích ve větších českých městech, o která mají zájem především.

Půjde o největší konkurenci pro řetězce Kik a Pepco, a to vzhledem k nabízenému zboží i možnému umístění v retailových centrech.

Německý řetězec TEDi by se měl už v červenci objevit na východě republiky. V Evropě už provozuje přes dva tisíce filiálek. Kromě Německa je také v Rakousku, Slovinsku, Nizozemsku, Španělsku či sousedním Slovensku. TEDi se chlubí, že se svým zbožím dokáže rychle reagovat na požadavky trhu a klade důraz na výhodné ceny.

Nizozemský řetězec Action by se měl nejprve v průběhu roku objevit ve středních a východních Čechách. Prvních pět prodejen sliboval už na jaře, expanzi ale zdržela koronavirová pandemie. „Také v České republice budete již brzy mít k dispozici všechny výhody, které nabízí produkty prodejen Action! Nechte se překvapit naším širokým a rozmanitým sortimentem za nejnižší možné ceny. 1 500 prodejen Action najdete už v 7 evropských zemích,“ uvádí Action na svém webu. Řetězec také slibuje, že nejméně dva tisíce druhů zboží vždy budou stát méně než 25 korun, zboží bude pravidelně obměňováno.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru