VIDEOREPORTÁŽ: Jak ukázat zajímavosti v regionu? Nově přitahuje zájemce Ohřecká Osmička
Start Ohřecké Osmičky. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Krásný Dvůr - V regionu Dolního Poohří našli zajímavý způsob, jak tamní památky a pozoruhodná místa zahrnout do turistické nabídky. Vzešel tam nápad uspořádat seriál běhů a pochodů Ohřecká Osmička. Premiéra se uskutečnila v Krásném Dvoře.

Běžce i chodce závody zavedou třeba do Klášterce, na Džbánsko či Týnecko, dohromady do osmi mikroregionů. Prostě všude tam, kde je krásně a kde je co obdivovat.

https://www.youtube.com/watch?v=7KuQ4gO50FQ

Zlákali jsme vás k účasti v neobvyklém seriálu? Nebo si jen chcete udělat výlet? Nemusíte čekat dlouho. Další závody jsou už v neděli v Klášterci nad Ohří.

Na jednotlivé etapy je možné se přihlašovat předem na webu zde. Přihláška předem však není povinná, registrace je bezplatná a je možná i v místě startu. Na tomto webu naleznou zájemci i podrobné propozice a pravidla seriálu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru