U pivka na motosrazu vznikl nápad, který pomáhá shánět peníze pro nejpotřebnější
Foto: Jiří Zelenka
Zajímavosti

ČR – Projekt Jednou stopou pro… pomáhá shánět finance pro nejpotřebnější. Vznikl pod taktovkou Kamily Češpivové, jak sama říká, jen tak u pivka na motosraze. Ve spolupráci se skupinou lidí Jednou stopou pro a s dalšími „amatérskými“ kolegyněmi nafotili v elektrárně v Ledvicích kalendář, jehož výtěžek z prodeje bude určen na výcvik čtyřnohého přítele pro slečnu Majdu.

Majda je jedenáctiletá dívka, která má z důvodu nádorového onemocnění na prodloužené míše tělesné postižení. Magdalénka ztrácí hybnost rukou, ztrácí obratnost, jemnou motoriku, zhoršuje se jí chůze. Po setmění odmítá být sama. Asistenční pes jí bude nápomocný v běžných denních činnostech, pomůže jí procvičovat jemnou motoriku, bude jí přítelem a společníkem.

„Prosíme všechny, které náš nápad oslovil, o zakoupení kalendáře fortografa Jiřího Zelenky z Bíliny a tím pádem i o podporu malé Majdě,“ vzkazuje Kamila.

Kalendář lze zakoupit přes eshop Kalendář 2022 na webu Jednou stopou pro, nebo přes FB JEDNOU STOPOU PRO. Cena kalendáře velikost A3 je 250 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru