Tohle je úctyhodný věk! Paní Blanka Horáková z Chebu oslavila sté narozeniny
Foto: FCB města Chebu
Zajímavosti

Cheb - Sto let, toto životní jubileum oslavila paní Blanka Horáková z Chebu. K narozeninám jí přijel pogratulovat hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek a přivezl jí také kytici a koš plný dobrot. Společně si připili na zdraví a popovídali si o životě paní Blanky.

Paní Horáková pochází z Přeštic, do Chebu se s rodiči přestěhovala po válce. Celý život pracovala ve zdravotnictví. K této oblasti měla velmi blízko, neboť její tatínek býval lékařem.

Oslavenkyně se stále velmi aktivně zajímá a aktuální celosvětové dění. Své narozeniny oslavila společně se svou rodinou, která žije v Chebu a každý den ji někdo z rodinných příslušníků navštěvuje. Paní Blanka měla velkou radost z dárkového koše, protože jak sama prozradila, velmi ráda mlsá a zbožňuje těstoviny.

Mezi gratulanty nechyběl ani Jiří Černý, místostarosta města Cheb. „Bylo to pro mne velmi příjemné setkání a musím říct, že když jsem oslavenkyni uviděl, nevěřil jsem, že je ta stovka skutečná. Paní Horáková měla dobrou náladu a rozdávala úsměvy. Přeji jí do dalších let, aby jí sloužilo zdravíčko a měla kolem sebe neustále příjemné lidi a rodinu,“ uvedl místostarosta Černý.

Oslavenkyni přejeme hlavně mnoho zdraví a důvodů k radosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru