Strážníci vyřešili případ velkého pavouka
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý kolem třetí hodiny odpoledne vyrazili strážníci do městské části Rybáře. Oznamovatelka totiž poněkud vyděšeně nahlásila na operační středisko městské policie přítomnost velkého pavouka, který nehybně a soustředěně pozoroval okolí.

Než strážníci dorazili na místo, měli několik minut na to, aby vymysleli, jak si s velkým členovcem poradí. Pečlivě tak trénovali slovní spojení Arania Exumai, které se jevilo jako nejrychlejší osvědčené řešení, protože pomohlo i známému čarodějovi v Zapovězeném lese. V úvahu připadlo i vyřknutí hesla Deferzo , což by mělo za následek okamžité zmenšení pavouka a taky ho mohli prostě a jednoduše odchytit. Jak se naštěstí ukázalo, ani jedna varianta by nevedla k řešení. Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že se nejednalo o pavouka živého, ale pouze o jeho svlečku, která pravděpodobně pocházela z vyklizeného bytu po chovatelce těchto roztomilých domácích zvířátek. Pozůstatek živočišné schránky naštěstí před jejich příjezdem vyhodil duchapřítomný soused do popelnice. Hlídka tak pouze otřela pot z čela, jelikož představa, že by se u některého ze strážníků projevily kouzelnické schopnosti, byla děsivá.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru