Foto: ŘSD Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V průběhu rekonstrukce mostů u Kfel na silnici I/20 došlo při dokončovacích pracích k jejich přerušení z důvodu nepříznivých klimatických podmínek. Od 24. listopadu nastalo vydatné sněžení a teploty se pohybovaly pod bodem mrazu.

"Tyto klimatické podmínky bohužel stále přetrvávají a z technologického hlediska nám neumožňují řádně provádět stavební práce a mosty tak zprovoznit ve smluvním termínu 18. prosince. Aktuálně nám zbývá dokončit provedení izolačního systému, montáž říms, pokládku asfaltových vrstev a kotvení a montáž zádržného systému. Přes veškeré snahy nelze tyto činnosti v takovém počasí provádět. Bohužel ani aktuální předpověď počasí nám nepřeje. V současné době také dochází k postupnému uzavírání obaloven v regionu, které svoji činnost obnoví pravděpodobně v březnu 2024. Z těchto důvodů proto dojde ke zprovoznění obou mostů na jaře příštího roku," informuje Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD).

Všem řidičům se ŘSD omlouvá za vzniklé dopravní komplikace. "Souběžná objízdná trasa je samozřejmě plně provozuschopná a probíhá na ní pravidelná zimní údržba," dodává ŘSD.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru