Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V pátek 5. ledna letošního roku kolem 20. hodiny měl devětatřicetiletý muž z Hranic na Chebsku po předchozím uvážení napadnout jemu dobře známou dvaatřicetiletou ženu. Před domem v Hranicích jí měl způsobit vážná bodnořezná poranění na různých částech těla. Devětatřicetiletý muž měl jednat s úmyslem svou známou usmrtit. Žena byla se svým zraněním letecky transportována do nemocnice v Plzni. Muž po tomto útoku z místa okamžitě utekl.

"Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu," uvedl mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Po devětatřicetiletém muži, který je podezřelý ze spáchání tohoto násilného trestného činu, kriminalisté ve spolupráci s policisty z obvodních oddělení usilovně pátrají.

"Zároveň se v rámci tohoto případu obracíme na veřejnost a hledáme svědky, kteří devětatřicetiletého muže z Hranic na Chebsku viděli nebo s ním byli v kontaktu, aby informace vedoucí k jeho zadržení oznámili na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu. Svědectví občanů by kriminalistům mohlo výrazně pomoci při pátrání," dodává mluvčí.

Další informace k hledanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byl muž vypátrán).

"Upozorňujeme veřejnost, aby se hledaného muže nepokoušela zadržet, ale ihned informovala policii," sdělil Jakub Kopřiva dále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru