Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Bošov – K tragické dopravní nehodě tří osobních vozů a nákladního vozu došlo v pondělí odpoledne krátce před třetí hodinou na silnici D6 mezi obcemi Herstošice a Bošov, na úrovni obce Čichalov. 

„Při vážné dopravní nehodě bohužel utrpěl zranění neslučitelná se životem 38letý řidič. Zranění utrpěli i další tři účastníci této dopravní nehody. Dvě osoby s těžkým zraněním transportoval vrtulník do nemocnice, jedna osoba byla s lehkým zraněním převezena také do nemocnice," uvedla Policie ČR na sociální síti X s upozorněním, že se jedná již o třetí smrtelnou nehodu na Karlovarsku za poslední týden.

„Provoz byl po dobu záchranných prací zastavený, aktuálně je řízen na místě policií kyvadlově," potvrdil Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje.

S ohledem na počet zraněných osob zasahovaly na místě dva vrtulníky.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru