VIDEO: Muž v baru vystřelil po barmanovi i kameře, hosty držel s napřaženou zbraní v šachu
Muž ohrožuje hosty baru. Zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Ostrov - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání třiačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu vydírání a přečinu výtržnictví. Se zbraní v ruce ohrožoval v baru několik lidí. Ani jednomu se nic nestalo, muže policisté zadrželi. 

Třiačtyřicetiletý muž v nočních hodinách dne 22. srpna 2019 přišel do jednoho z restauračních zařízení v Ostrově, kde po neshodách s barmanem po něm několikrát vystřelit přinesenou legálně drženou střelnou zbraní.

"Poté ještě několikrát vystřelil směrem na vstupní dveře a bezpečnostní kameru. Po celou dobu incidentu také ohrožoval střelnou zbraní dva noční návštěvníky baru, kteří s ním seděli u jednoho stolu a které nechtěl z místnosti nechat odejít," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. S mužem po příjezdu komunikovala policejní hlídka a také policejní vyjednavač, který se ho snažil přesvědčit, aby svého jednání zanechal. Nakonec tak muž učinil a po několika minutách dovolil návštěvníkům baru odejít. Ani u jednoho nedošlo ke zranění.

https://www.youtube.com/watch?v=SZkPiO0vLto

"Následně do restauračního zařízení vstoupili policisté, kteří muže okamžitě zadrželi. Po provedených úkonech se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,47 promile," uvedl mluvčí policistů.

Během dnešního dne vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Na rozhodnutí soudu si počká v policejní cele.

V případě prokázání viny hrozí třiačtyřicetiletému muži trest odnětí svobody až na osm let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru