Opilá řidička v noci brázdila cyklostezku, zmatenou jízdu ukončili policisté
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Na začátku září letošního roku řídila osmadvacetiletá žena z Prahy osobní automobil značky Mercedes Benz. V nočních hodinách měla jet po cyklostezce vedoucí z Mezirolí do Nové Role, kde byla zastavena a kontrolována policejní hlídkou.

Žena se podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,26 promile. Také ženě z Prahy policisté zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. Poté se podrobila lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a v případě prokázání viny jí hrozí až jednoleté vězení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru