OBRAZEM: Inspekce zavřela sklad potravin v sokolovském Kauflandu. Měli tam problém s čistotou
Potravinářská inspekce zjistila zanedbaný úklid i výskyt myšího trusu ve skladu sokolovského Kauflandu. Foto zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Karlovy Vary

Sokolov - Státní zemědělská a potravinářská inspekce (dále jen SZPI) provedla úřední kontrolu v maloobchodní prodejně potravin Kaufland sídlící na adrese Karla Havlíčka Borovského 2087v Sokolově.

Inspektoři uvnitř provozovny zjistili stopy po přítomnosti hlodavců a výrazně zanedbaný úklid. Na základě těchto zjištění provozovateli uložili částečný zákaz užívání prostor, konkrétně skladu balených potravin.

Inspektoři SZPI na místě zjistili stopy po působení a výskytu hlodavců a nedostatečná opatření proti vnikání škůdců. Ve skladových prostorách s balenými potravinami zjistili výskyt exkrementů hlodavců, a to na dřevěných lištách podél stěn či na podlaze v místech, kde provozovatel skladoval alkoholické nápoje a obalový materiál. Dále uvnitř skladových prostor zjistili výrazně zanedbaný úklid, a to na podlahách a na hůře dostupných místech. V rozích a u stropu se pak vyskytovaly pavučiny.

foto

1602kaufland2

1602kaufland3

1602kaufland4

1602kaufland5

1602kaufland6

1602kaufland7

1602kaufland8

1602kaufland9

1602kaufland10

1602kaufland11

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru