TIP NA VÍKEND: V Sokolově oslaví Den horníků. Koná se tam tradiční Hornická pouť
Hornická pouť 2021. Foto zdroj: město Sokolov
Karlovy Vary

Sokolov - Město Sokolov znovu uctí hornickou historii a oslaví Den horníků. Den horníků, opět i s průvodem hornických měst. Můžeme také konečně oslavit 20. výročí navázání partnerských vztahů s bavorským Schwandorfem. Píše na stránkách města sokolovská radnice.

Den horníků a Hornická pouť se budou odehrávat na třech místech, kterými jsou náměstí Budovatelů (hlavní pódium, pop, rock), Staré náměstí (folk, country) a také volnočasový areál Bohemia (rock tvrdšího ladění a ohňostroj).

V programu na hlavním pódiu se představí : Lucie revival, Turbo, Děda Mládek lllegal Band, Doctor PP, Adam Ďurica a MIG 21

Průvod vychází v 11:00 od areálu Sokolovské bytové.

  • Folkové pódium ( Dostavník)- Staré náměstí
  • Rockové pódium – areál Bohemia
  • Den s armádou – areál Bohemia
  • Ukázky techniky Policie ČR a HZS Karlovarského kraje – za Hornickým domem

Vstupné je zdarma!

0809pout

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru