TIP NA VÍKEND: Vozíčkáři změří v Chebu své síly ve stolním tenise. Turnaje se zúčastní i medailisté z paralympiády
Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Tradiční mezinárodní turnaj ve stolním tenise vozíčkářů Cheb Open 2023 se bude konat 10. června 2023 od 9 hodin ve sportovní hale Lokomotiva. Jedná se již o 25. ročník této soutěže. Účast přislíbilo asi 50 hráčů od nás, z Německa, Slovenska a Rakouska. Rovněž účast přislíbili i medailisté z paralympiády J. Suchánek a P. Svatoš.

Ve sportovní hale se bude hrát na 12-ti stolech způsobem obvyklým na mezinárodních turnajích. V kategorii C si může zahrát kdokoliv, kdo si chce tuto hru zkusit poprvé. Velký dík patří sběračům míčků, kteří vozíčkářům pomáhají celý den sbírat míčky, jsou především z řad studentů a jsou ochotni v době svého volného času pomáhat při této akci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru