Seriál výletů Krušnohorskou krajinou vrcholí
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Nemáte ještě plány na nadcházející tropický víkend? Vyrazte se zchladit do Krušných hor, kde můžete absolvovat závěrečnou, pátou etapu seriálu Stříbrná stopa. V sobotu 19. srpna se společně s dalšími turistickými nadšenci tentokrát vydáte na Jáchymovsko.

V případě vašeho zájmu se dostavte na start u Abertamské křižovatky v Jáchymově mezi 9. a 11. hodinou. Čeká na vás trať o délce 14,5 km, kterou můžete projít nebo proběhnout. Startovné ve výši 50 korun poputuje na činnost Nadace St. Joachim, která ve spolupráci s Českým rozhlasem sérii výletů již druhým rokem organizuje.

Kromě tradičního bohatého občerstvení se můžete těšit také na koncert kapely Nazdárek a Zdravíčko, která bude hrát v prostoru cíle od 14 do 17 hodin. Nejvěrnější turisté, kteří poctivě zdolali všech pět tras, budou odměněni účastnickými listy a hodnotnými dary. Jeden z nich bude navíc vylosován a získá od Českého rozhlasu Karlovy Vary rádio Dab.

Více informací včetně on-line registrace najdete na webu Nadace St. Joachim.

230731 stribrna stopa

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru