Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Dne 27. 5. zahájí Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) opravu silnice I/20 na průtahu Karlovými Vary v části Doubí. Celková délka úseku je 0,7 km. Zhotovitelem je firma Silnice Topolany a. s. s cenou 10,59 mil. Kč (bez DPH).

"V rámci opravy provedeme rekonstrukci silnice I/20, kde obnovíme asfaltové souvrství včetně podkladní a ochranné vrstvy, vyměníme zeminu v podloží, dále pročistíme či vyměníme poškozené uliční vpusti pro zajištění odvodnění pláně a povrchu vozovku a v celém úseku obnovíme dopravní značení," uvedla z týmu komunikace společnosti Kamila Zahálková.

Cílem rekonstrukce je zajištění bezpečnosti silničního provozu na komunikaci, zvýšení životnosti vozovky a zajištění bezproblémového odvodnění komunikace.

"Stavební práce budou probíhat za částečné uzavírky s kyvadlovým provozem řízeným semafory. Zprovoznit plánujeme koncem července 2024," dodala Zahálková.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru