Výherci si denně mohou vyzvednout zdarma až 3 vstupenky na 3 různé filmy. Ilustrační foto: kviff.com
Karlovy Vary

Karlovarský kraj – Na konci měsíce odstartuje v pořadí již 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Karlovarský kraj proto připravil soutěž, z níž vzejdou výherci, kteří získají Festivalové Passy.

Kraj disponuje pro soutěž 40 passy v hodnotě 2 190 korun. Stačí pouze správně zodpovědět 3 soutěžní otázky.

„Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je jednou z největších kulturních akcí, která svým významem daleko přesahuje hranice Karlovarského kraje i naší země. Troufám si říct, že na několik dní v roce se veškerá pozornost upíná k západočeskému lázeňskému městu, jež žije filmem a bohatým kulturním programem. Jsem proto rád, že můžeme čtyřiceti šťastlivcům z našeho regionu zprostředkovat jedinečný zážitek z celé akce a obdarovat je Festival Passy. Ty navíc platí po celou dobu konání festivalu,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

A jaké konkrétní výhody v sobě ukrývají Festival Passy? Jejich držitelé si denně mohou vyzvednout zdarma až 3 vstupenky na 3 různé filmy. Rezervaci vstupenek lze provádět přes aplikaci Vodafone KVIFF Guide 2024. Zdarma také mohou využívat festivalové autobusy a festivalová kola Specialized. Kromě toho je jim nabízen volný vstup na filmová představení 5 minut před začátkem projekce, pokud budou v kině neobsazená místa, a zároveň jim je umožněn i vstup na tiskové konference v hotelu Thermal v případě nezaplnění sálu. Nechybí ani pravidelná setkání s herci, režiséry a filmovými tvůrci.

Soutěžní formulář najdou zájemci pod tímto odkazem. Inspiraci ke správným odpovědím je pak možné hledat na těchto webových stránkách www.kviff.com  nebo https://zivykraj.cz/unesco/. Do soutěže vyhlášené Karlovarským krajem se mohou zapojit pouze osoby s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje. Vítězové budou kontaktováni prostřednictvím e-mailu, ve kterém se dozví podrobnosti ohledně předání výhry.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru