Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Sokolov – K vážné dopravní nehodě došlo v pondělí dopoledne v Sokolově. Při nehodě došlo ke střetu seniorky s popelářským vozem.

Šestapadesátiletý muž ze Sokolova v rámci svého zaměstnání řídil vozidlo značky MAN TGM. „Kolem deváté hodiny dopolední měl tímto popelářským vozem nacouvat v ulici Švabinského na chodník ke stanovišti kontejnerů na komunální odpad. Vyčkal, až jeho závozníci provedou vysypání dvou kontejnerů a poté se rozjel s vozidlem dopředu. Následně došlo ke střetu pravé přední boční části vozidla s devětaosmdesátiletou chodkyní, která se pohybovala pomocí chodítka. Poté měla žena upadnout na zem a došlo k jejímu přejetí vozidlem," popsal událost policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Žena byla s vážným zraněním letecky transportována do nemocnice, kde se podrobila operaci.

Šestapadesátiletý řidič vozidla se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. S negativním výsledkem vyšel i test na přítomnost omamných a psychotropních látek.

Sokolovští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru