Neznámý řidič poškodil nákladní soupravou železniční most na Karlovarsku. Policie hledá svědky
Místo dopravní nehody. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V pondělí 29. září kolem 8.30 hodin řídil dosud nezjištěný řidič nákladní soupravu po silnici I/20 v ulici Karlovarská v Bečově nad Teplou ve směru od Plzně na Karlovy Vary.

Při jízdě pod železničním mostem č. 20-019 zřejmě řidič nerespektoval dopravní značení zákaz vjezdu vozidel, jejichž okamžitá výška přesahuje 4,2 metrů a narazil vrchní částí přepravovaného pracovního stroje na návěsu do mostní konstrukce, kterou tímto poškodil. "Řidič z místa nehody ujel, aniž by věc oznámil na policii," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová. Škoda je předběžně odhadnuta na částku kolem 100 tisíc korun.

"Žádáme svědky dopravní nehody, aby se v případě jakýchkoliv informací přihlásili na Dopravním inspektorátu Karlovy Vary, na lince 158, nebo na tel. č. 974 366 408 a přispěli tak k objasnění této nehody," uzavřela zuzana Týřová.

3010most2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru