Vandal v Karlových Varech poničil během několika hodin devět aut, předtím i kradl. Škoda je značná
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – město sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a poškození cizí věci třicetiletému muži z Chodova.

Ten měl v neděli 13. října v Karlových Varech během několika hodin vniknout či poničit devět zaparkovaných osobních automobilů. Na parkovišti jedné z místních firem se zaměřil hlavně na menší nákladní vozidla. U těch měl poškodit například okna, elektroinstalaci, relátka či sloupek řízení.

To ale nebylo jediné, čeho se dopustil. Několik dní předtím měl z domu v Karlových Varech odcizit bezpečnostní kameru. Následně měl vniknout do garáže a z té odcizit dvě horská jízdní kola. Poté měl ještě vniknout do sklepních kójí panelového domu, které prohledal, ale nakonec nic neodcizil.

Tímto svým jednáním měl způsobit celkovou škodu téměř 200 tisíc korun. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se krádeže dopustil v posledních třech letech opakovaně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru