Muž sedl za volant přes zákaz, navíc u něj našli balíčky s pervitinem
ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Osmadvacetiletý muž z Chebu měl v polovině července letošního roku řídit v Mariánských Lázních osobní vozidlo značky Mercedes Benz. Na Hlavní třidě byl zastaven policejní hlídkou.

Při silniční kontrole policisté v evidencích zjistili, že muž má zákaz spočívající v řízení všech motorových vozidel, a to až do roku 2020. Při kontrole se také podrobil dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek se podrobit odmítl.

Během kontroly muž policistům dobrovolně vydal několik plastových přepravek s bílou krystalickou látkou, která prokazovala přítomnost metamfetaminu. Policisté muže následně zadrželi a převezli na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání a osmadvacetiletého muže obvinili ze spáchání přečinů nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, maření výkonu úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru