Mladík (19) má na krku loupež! S pistolí v ruce okradl muže o telefon
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání devatenáctiletého mladíka, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

Obviněný se měl dne 22. ledna letošního roku v Mariánských Lázních potkat v nočních hodinách s jednatřicetiletým mužem. Měli se dát do řeči a následně spolu zajít popíjet alkoholické nápoje do jednoho z místních barů. Následně se vydali do bytu obviněného.

"Když při příchodu uviděl jednatřicetiletý muž, že v bytě je několik dalších lidí, tak odešel. To se ale nelíbilo obviněnému mladíkovi, který měl jít za ním, začít mu vulgárně nadávat a poté na něj mířit střelnou zbraní. Přitom mu měl z kapsy vytáhnout mobilní telefon a s tím z místa utéct," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Tímto jednáním mu měl způsobit škodu kolem pěti tisíc korun.

Jednatřicetiletý muž následně celou věc oznámil na policii. Po několika hodinách policisté devatenáctiletého mladíka vypátrali a zajistili. "V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let," uzavřel policejní mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru