V kraji během prodlouženého víkendu zemřelo pět lidí s koronavirem. Nově je jeden nakažený
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Karlovarském kraji k nedělní 17. hodině je 424 osob, z toho za posledních 24 hodin přibyl jeden nový případ nákazy. Stejná situace byla i o den dříve.

V kraji se uzdravilo již 262 osob. Krajští hygienici nově uvádí i počet vyléčených a zemřelých pacientů v jednotlivých okresech (viz tabulka níže). Podle Ministerstva zdravotnictví zemřelo na západě Čech od začátku epidemie 29 lidí s covid-19, což je o pět více, než před prodlouženým víkendem.

Ministerstvo zároveň upozorňuje, že „s ohledem na fakt, že vykazování úmrtí má určité zpoždění oproti reálnému stavu z důvodu validace a uzavírání případů krajských hygienických stanic, se mohou denní záznamy zpětně měnit právě z důvodu průběžného doplňování.“ V celém Česku podlehlo 280 osob od začátku pandemie.

Počty případů podle okresů

Okres Počet případů Mezidenní nárůst     Vyléčení Zemřelí
Karlovy Vary  80 0 67 3
Sokolov  61 0 49 0
Cheb 283 1 146 24
    Zdroj: KHS Karlovarského kraje         

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru