Muž na Karlovarsku havaroval, po příjezdu policistů se začal podezřele drbat na noze
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmatřicetiletého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání přečinu přechování omamné a psychotropní látky a jedu.

Obviněný muž měl mít ve druhé polovině února letošního roku na Karlovarsku dopravní nehodu. Po nehodě měl muž z místa odejít shánět odtah. Když se na místo vrátil, byli už na místě policisté. Obviněný muž se měl před policisty začít chovat nervózně. Měl se neustále drbat na pravé noze v oblasti kotníku. Následně byl policejní hlídkou vyzván, aby ukázal, co v ponožce schovává. Poté měl muž vyndat plastovou přepravku s krystalickou látkou. V té byla prokázána přítomnost metamfetaminu.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru