Loupež v noclehárně: Muž zbil druhého dřevěnou latí, protože mu nechtěl dát peníze a telefon
ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednatřicetiletého muže z Chebu, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

V polovině dubna letošního roku se měl obviněný muž na jedné z nocleháren na Chebsku domáhat finanční hotovosti od jiného muže, který byl taktéž návštěvníkem zařízení. Následně po něm měl chtít i mobilní telefon. Muž odmítl vydat jak peníze, tak mobilní telefon a na to měl jednatřicetiletý muž zareagovat tak, že muže fyzicky napadl několika ranami a kopami do celého těla. Následně měl vzít dřevěnou lať a tou muže několikrát udeřit. Tímto útokem mu měl způsobit zranění, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici.

Ještě tentýž den, ovšem o pár hodin později, měl obviněný potkat muže, které napadl na noclehárně. Měl mu začít vyhrožovat fyzickým napadením v případě, že mu nedá požadované peníze. Po několika minutách měl muže opět fyzicky napadnout kopy do různých částí těla.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru