UPOZORNĚNÍ: Průchod pěších po Chebském mostě bude od pátku omezen
Foto zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Další z nezbytných průzkumů stavu Chebského mostu v centru Karlových Varů omezí pochyb chodců. Na chodnících se budou v následujících týdnech provádět sondy, díky kterým bude možné ověřit stav jejich konstrukcí.

Práce a odběr vzorků pro posouzení v odborné laboratoři budou prováděny postupně tak, aby byl pro přechod mostu zachován vždy jeden chodník. Zahájeny budou na pravém chodníku (ve směru do Rybář) v pátek 27. května v 10 hodin, aby chodcům nekomplikovaly příchod do zaměstnání.

Na železobetonových chodníkových římsách dochází kvůli nefunkční hydroizolaci k rozsáhlé korozi výztuže a v jejím důsledku k odpadávání uvolněných částí krycí vrstvy pod most. Ty jsou v současné době zachytávány do ochranných sítí.

Průzkumné práce budou probíhat i o víkendech, aby mohly být co nejdříve ukončeny. Přesto ale bude průchod po Chebském mostě omezen i v průběhu června. Prosíme chodce o strpení nezbytného zásahu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru