Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V úterý 30. dubna letošního roku od třinácté hodiny proběhly na Krajském ředitelství policie Karlovarského kraje fyzické testy nanečisto. Téměř třicet zájemců přivítal krajský ředitel plk. Mgr. Michal Šavrňa, který fyzické testy zahájil. „Jsem velice rád, že zde máme tolik uchazečů, kteří si přišli fyzické testy nanečisto vyzkoušet. Všem přeji, aby byli úspěšní a fyzické testy ve zdraví zvládli“.

Zúčastnění si vyzkoušeli čtyři disciplíny, které je potřeba úspěšně zvládnout. Jedná se o člunkový běh na 4x 10 metrů, kliky, celomotorický test a běh na jeden kilometr. Všichni předváděli skvělé sportovní výkony a většina fyzické testy úspěšně zvládla. Těm, kteří fyzické testy úspěšně zvládli, byl předán certifikát o vyhodnocení, takže pokud se rozhodnou v přijímacím řízení k policii pokračovat, tak již nemusí fyzické testy absolvovat. „Práce u policie je velice zajímavá a hlavně není stereotypní. Velkým lákadlem je pro mě také možnost studia a karierní růst. Fyzické testy nejsou jednoduché, ale když se se na ně připravíte, určitě se to dá zvládnout“ uvedl jeden z uchazečů.

Co se novým policistům nabízí?

"Nově nastupujícím policistům nabízíme benefity, jako například 110 000 Kč náborový příspěvek, 6 týdnů dovolené, kratší délka základní doby služby (37,5 hod/týden), široké možnosti kariérního růstu a jistotu zvyšování služebního příjmu, příspěvek na penzijní nebo životní pojištění, po patnácti letech služby má policista nárok na dvoutýdenní ozdravný pobyt a doživotní výsluhový příspěvek," popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru