Přípravy na rekonstrukci uzavřou Vyšehradskou ulici v Karlových Varech
Přípravy na rekonstrukci uzavřou Vyšehradskou ulici v Karlových Varech. Foto zdroj: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

 

Karlovy Vary - Město plánuje na příští rok rozsáhlou rekonstrukci Vyšehradské ulice. V předstihu je ale nutné provést obnovu vodovodu, kanalizace a plynového potrubí včetně přípojek pro objekty, což zajistí vlastníci jednotlivých sítí.

"Město v rámci přípravných prací odstraní dlažbu z celé šíře komunikace a následně zajistí provizorní úpravu povrchu do doby, než se uskuteční rekonstrukce ulice. Vyšehradská proto bude od pondělí 27. června do konce listopadu úplně uzavřená, chodníky a přístupy do jednotlivých objektů budou zajištěny," informuje občany Magistrát Karlovy Vary na svých webových stránkách.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru