TIP NA VÍKEND: Chcete si vyzkoušet řídit autobus? Dopravní podnik pořádá v sobotu Den otevřených dveří
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Den otevřených dveří je již tradiční akcí karlovarského dopravního podniku. V letošním roce se oblíbená a hojně navštěvovaná akce uskuteční v sobotu 10. září a připraven bude opět bohatý program, který nechá veřejnosti nahlédnout do areálu ve Sportovní ulici.

Program začne v 10 hodin a nabídne řadu zážitků pro celou rodinu. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet řízení autobusu bez nutnosti řidičského průkazu skupiny D, prohlédnou si zázemí dispečinku, zkušebnu brzd a v opravárenských dílnách uvidí i výměnu autobusové pneumatiky. Atrakcí bude odtahový vůz v akci. Chybět nebude ani autovláček nebo dětská dílnička Lázeňských lesů Karlovy Vary. Dorazí také plyšový lev se dvěma ocasy a korunou z KV Areny. K vidění a prohlédnutí budou i historické autobusy. Jízda těmito vozy bývá velkým lákadlem. Chybět nebude tradiční průjezd myčkou v autobusu, připraveny budou skákací hrady, malování na obličej, PlayStation zóna nebo dopravní hřiště. Samozřejmostí je pestré občerstvení.

Den otevřených dveří DPKV září 2022

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru