Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ve většině případů se strážníci setkávají s tím, že občané žalují na občany, řidiči na řidiče, pejskaři na cyklisty, nebo naopak, ale aby někdo naprášil sám sebe, to už tak časté nebývá.

V pátek kolem jedenácté hodiny dopoledne vytočil oznamovatel telefonní linku karlovarské městské policie. Při procházce na Sovově stezce ho zaujala atrakce v podobě zvonu, která přímo vybízela k tomu, aby si člověk vyzkoušel, jaké to je být zvoníkem. Toto povolání bylo velmi atraktivní v 18. století, ale zazvonit správně na zvon, to není jen tak. V jeho případě totiž došlo, jak sám uvedl, neobratnou manipulací k poškození atrakce. Strážníci tedy vyjeli na místo a zjistili, že když se dal zvon do pohybu, utrhlo se srdce od těla. Hlídka přivolala také pracovníka lázeňských lesů, který má atrakci na starost, ten si ulomený kus převzal s tím, že zajistí opravu. Příčinou byla nejspíš vada při sváření. I tak se ale cení, že oznamovatel nedělal mrtvého brouka.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru