Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Sokolov –  Novou loď pro práci na vodě mají k dispozici hasiči ze stanice Sokolov. Zasahovat s ní budou na jezeře Medard.

Doposud řešili sokolovští hasiči zásahovou činnost především na vodním toku Ohře, ideální tak pro ně byly lodě typu nafukovací raft. „Protože se blíží zprovoznění jezera Medard jako volně přístupné rekreační plochy, bylo nutné dovybavit sokolovské hasiče také lodí, která zvládne rychlou záchranu i na takto velké vodní ploše. Z příspěvku města Sokolov se tak podařilo pořídit tuto novou loď, kterou hasiči nyní zajíždějí, následovat bude odborná příprava zaměřená na záchranu z vody," informuje Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru