Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Cheb - Po zásahu elektrickým proudem utrpěl ve středu odpoledne muž v Chebu vážné popáleniny. Událost se stala ve chvíli, kdy byl muž na střeše železničního vagonu a zasáhl ho výboj z troleje.

 

"Před příjezdem jednotky došlo k propojení osoby s trakčním vedením a vznikl elektrický výboj, který osobě způsobil popáleniny druhého - třetího stupně. Jednotka provedla předlékařskou první pomoc a po příjezdu ZZS Cheb byla osoba předána do jejich péče. Následně ve spolupráci HZS KvK CHS Cheb byl proveden transport osoby do sanitního vozu. Lékař rozhodl o transportu osoby LZS Praha do pražské nemocnice," uvedli na svém facebookovém profilu Drážní hasiči z Chebu.

Foto: FCB Drážní hasiči Cheb

Hasiči zkratovali trakčního vedení a spolupracovali při šetření události s PČR a vyšetřovatelem Správy železnic.

Foto: FCB Drážní hasiči Cheb

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru