Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - V první polovině března letošního roku prováděli policisté z obvodního oddělení Ostrov dohled nad dodržováním bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. Krátce před dvaadvacátou hodinou si u Stráže nad Ohří všimli projíždějícího motorového vozidla značky Toyota, které se rozhodli předepsaným způsobem zastavit a zkontrolovat jeho osádku.

"Následnou lustrací řidiče zjistili, že se jedná o neřidiče. Poté u třiatřicetiletého muže provedli orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na opiáty. Muž se následně podrobil lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu a byla mu zakázána další jízda," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Ve vozidle se také nacházela šestatřicetiletá spolujezdkyně, u které policisté při kontrole nalezli sáček s bílou krystalickou látkou, ve které byla zjištěna přítomnost metamfetaminu. Dále byly u ženy nalezeny dva sáčky s hnědou sypkou látkou, ve které byla zjištěna přítomnost heroinu. Policisté tak ženu na místě zadrželi. 

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestatřicetileté ženy z Karlovarska, kterou obvinili ze spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru