Ilustrační foto
Karlovy Vary

KARLOVARSKO – Muž měl odcizit peněženku, ve které bylo téměř 90 tisíc korun.  Karlovarští kriminalisté sdělili podezření ze spáchání přečinu Krádež devětačtyřicetiletému muži, který měl odcizit z volně odložené tašky peněženku s finanční hotovostí.

Ke krádeži peněženky, ve které se měla nacházet finanční hotovost v cizí měně v přepočtu ve výši téměř 90 tisíc korun, mělo dojít dne 14. února v dopoledních hodinách v jednom z karlovarských hotelů. Cizinec, který se právě chystal na odjezd z hotelu, ponechal svojí tašku s kufry na stojanu pro zavazadla. V době, kdy odešel za recepční, aby s ní vyřešil svůj odjezd, měl využít jeho nepozornosti zaměstnanec hotelu. Ten si totiž všiml pootevřené tašky, ze které odcizil zmíněnou peněženku. Tu si pak schoval v místnosti, kam mají povolený vstup pouze pracovníci hotelu. Jakmile si poškozený cizinec všimnul, že mu byla peněženka odcizena, oznámil celou záležitost na policii. Policejní hlídka pak po důkladném šetření na místě činu dokázala zmíněnou peněženku nalézt a to i přesto, že zaměstnanec, který se měl krádeže dopustit, svojí vinu popíral. To, že peněženku odcizil, přiznal až pod tíhou důkazů, které se podařilo policistům zjistit na místě činu. Vzhledem k tomu, že devětačtyřicetiletý zaměstnanec hotelu způsobil odcizením větší škodu, hrozí mu trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru