Muž vydíral přítele své expartnerky kvůli péči o dítě. Chtěl ho nechat zbít
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání 37 letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinu vydírání.

Toho se měl dopustit tím, že v polovině listopadu ve večerních hodinách v Chodově vyzval 23 letého muže, aby nasedl do jeho vozidla. Jejich rozhovor se měl týkat zejména vztahu muže s bývalou přítelkyní obviněného. Po poškozeném měl požadovat, aby jeho bývalá přítelkyně stáhla návrh na svěření jejich dítěte do její výlučné péče. Jinak bude obviněný najímat lidi, aby muže fyzicky napadali. Následně poškozenému umožnil, aby z vozidla vystoupil a z místa odjel.

V případě prokázání viny hrozí obviněnému u soudu trest odnětí svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo peněžitý trest.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru