Na Sokoláku bude pálení čarodějnic. Čeká vás zábavný program se spoustou soutěží
Foto: Archiv magistrátu města Karlovy Vary
Co se chystá

Karlovy Vary - Tradiční oslavy filipojakubské noci s pálením čarodějnic si letos opět můžete užít na Sokolském vrchu. Zábavný program se spoustou soutěží, divadelním a hudebním vystoupení začne v sobotu 30. dubna v 17 hodin.

Na místě bude i stánek s občerstvením a prodejem buřtů k opečení. Lázeňské lesy připraví i klacky na opékání a postaví hranici. Ta vzplane, jak karlovarská tradice velí, v čase kopírujícím letopočet, tedy ve 20:22. Již od 16 hodin bude v přilehlé Becherově vile otevřená Čarodějnická dílna, kde si mohou zájemci vyrobit čarodějnický klobouk nebo jiný kouzelný doplněk.

Všechna představení, včetně vstupu do skákacího hradu a soutěže jsou pro všechny příchozí zdarma. Částkou 50 korun je zpoplatněn pouze vstup do Čarodějnické dílny v Becherově vile.

2804sokolak2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru