V Sokolově se uskuteční charitativní běh pro „Sokolík“. Výtěžek pomůže zdravotně postiženým lidem
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Sokolov - Město Sokolov a běžecký tým New Roll Runners pořádají 1. ročník charitativního běhu pro „Sokolík“. Výtěžek ze startovného bude věnován Domovu pro osoby se zdravotním postižením „Sokolík“ v Sokolově, který jej využije na výstavbu altánu pro své klienty, aby mohli zejména v letních měsících trávit co nejvíce času na zahradě.

Registrace je možné provést předem, a to pomocí e-mailu na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., v den konání pak budou registrace umožněny od 16 hodin u vstupu do areálu koupaliště Michal v Sokolově. Start je naplánován na 17. hodinu. Trasa vedoucí kolem jezera Michal je dlouhá 3 kilometry a je možné ji zdolat jakýmkoliv způsobem.

Každý dopředu registrovaný účastník obdrží originální sportovní náramek. Charitativní běh se uskuteční v sobotu 14. května 2022. Pro účastníky je zajištěno drobné občerstvení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru