Incident na parkovišti: Agresivní muž vyhrožoval druhému zabitím, pak na něj vytáhl pistoli
ilustrační foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení v Ostrově sdělili 24letému muži z Karlovarska podezření ze spáchání přečinů Nebezpečné vyhrožování, Poškození cizí věci, Výtržnictví a ve stádiu pokusu i Ublížení na zdraví.

Těchto trestných činů se měl dopustit v sobotu 8. září v podvečer v Ostrově na parkovišti. "Podezřelý muž měl vyhrožovat o rok staršímu muži usmrcení a ohrožovat ho namířenou plynovou krátkou střelnou zbraní. Z té měl směrem k muži i několikrát vystřelit. Poté měl opakovaně kopat do zaparkovaného vozidla muže a poškodit ho," popsala policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Na vozidle vznikla škoda ve výši kolem 20 000 Kč. Poté si měl podezřelý dojít do svého vozidla dokonce i pro basebalovou pálku a udeřit muže do ruky.

Ještě téhož dne byl podezřelý muž ostrovskými policisty zadržen a převezen na policejní služebnu k provedení procesních úkonů. V případě prokázání viny může být u soudu potrestán odnětím svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru