Mladá cizinka v Karlových Varech nezvládla svoje Porsche, s vozem skončila ve stromě
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V neděli 28. října 2018 v brzkých ranních hodinách měla řídit 27letá cizinka osobní vozidlo značky Porsche v Karlových Varech po ulici Slovenská k ulici Na Vyhlídce. Řízení vozidla se jí vymklo kontrole.

V prostoru křižovatky při odbočování vlevo se zřejmě plně nevěnovala řízení vozidla, nepřizpůsobila rychlost a uvedlo vozidla do smyku. Následně přejela mimo komunikaci, kde narazila do zábradlí přemostění a stromu. "Z místa dopravní nehody odjela, aniž by splnila zákonem dané povinnosti účastníka dopravní nehody, a to věc nahlásit na policii," uvedla policejní mluvčí Zuazan Týřová.

Nedaleko místa nehody však byla mladá cizinka zastavena policisty. Ti řidičku vyzvali k podrobení se orientační dechové zkoušce, kterou odmítla stejně jako lékařské vyšetření s odběrem biologického materiálu v nemocnici. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 1 milionu korun. "Dopravní nehoda je nadále v šetření policistů," uzavřela Zuzana Týřová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru