64letého seniora ze Sokolovska se nedaří najít už třetí den. Muž se pohybuje pomocí chodítka
Pohřešovaný muž Josef Kellner. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští policisté pátrají po 64letém muži ze Sokolovska. Pohřešovaný odešel v sobotu 27. října kolem 9. hodiny ze svého bydliště v Horním Slavkově a do současné doby se nevrátil zpět.

Pohřešovaný muž je zdánlivého stáří 70 až 75 let, 170 cm vysoké hubené postavy, má krátké šedé vlasy a vousy tzv. strniště. "Muž by mohl mít na sobě šedý svetr, černé kalhoty, křiklavě oranžové boty. Pohřešovaný se pohybuje s chodítkem. "V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvedla policejní mluvčí Zuzana Týřová.

KELLNER JOSEF
Datum narození 4.10.1954
Pátrání vyhlášeno 28.10.2018
Bydliště - okres SOKOLOV
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška asi 170 cm
Zdánlivé stáří 70 až 75 let
 
Popis osoby
  • POSTAVA hubená
  • BARVA VLASŮ šedé
  • TVAR VLASŮ rovné
  • BARVA VOUSŮ šedé STŘIH VOUSŮ strniště
  • BARVA OČÍ hnědá
  • Podmínky užití

    Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

    Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

    Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

    Nahoru