V sokolovské nemocnici si mohou maminky zapůjčit speciální novorozeneckou postýlku
Foto: nemocnice Sokolov
Karlovy Vary

Sokolov - Pro pohodu a komfort vašeho miminka nabízí nemocnice v Sokolově možnost zapůjčení speciální novorozenecké pojízdné postýlky s omyvatelnou matrací.

V postýlce je miminko v šikmé poloze a v prvních dnech života ocení novopečené maminky její mobilitu. Postýlku lze zapůjčit u vrchní sestry dětského oddělení Petry Fischerové, kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel: 607/784 912. Pronájem postýlek je pro maminky, které přivedly na svět miminko v sokolovské porodnici zcela zdarma. Zapůjčit si ji mohou oproti vratné záloze ve výši jeden tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru