Ostrov vyhlásil Rok svobody. Město hledá pamětníky na listopad 1989
V letošním roce si celá republika připomíná 50. výročí upálení Jana Palacha. Foto: město Ostrov
Karlovy Vary

Ostrov - U příležitostí 50. výročí upálení Jana Palacha a 30. výročí Sametové revoluce vyhlašuje Rada města Ostrov rok 2019 jako Rok svobody.

V průběhu celého roku se v Ostrově ve spolupráci města Ostrova, Domu kultury, škol atd. uskuteční řada besed, setkání, literárních a výtvarných soutěží i dalších akcí s cílem znovu si uvědomit hodnotu svobody a připomenout jedinečnou atmosféru listopadu 1989.

"Obracíme se touto cestou na čtenáře s prosbou, aby nám poskytli fotografie, vzpomínky a zajímavé příběhy z listopadu 1989, které bychom využili pro zmapování těchto událostí v Ostrově a také k uspořádání výstavy a slavnostního večera 17. listopadu 2019," vyzývá obyvatele místostarosta města Ostrov Marek Poledníček.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru